Bli medlem i Vindelns IF
Välkommen

Välkommen till Vindelns IF - kommunens största idrottsförening

Du har nu surfat in på Vindelns IF:s hemsida. Via denna kommer du åt information om föreningens verksamhet, aktuella aktiviteter och dess struktur.

Häng med i vad som händer inom Vindelns IF, när var och hur vi tränar samt hur det går för alla våra barn och ungdomar när de tävlar eller spelar matcher.

Om du vill veta vad som förväntas av dig som medlem och vilka avgifter som finns - Klicka här!

Vill du bli medlem i Vindelns IF? Klicka här!

Vår policy hittar du här!

Kansli
Vårt kansli är bemannat enligt följande kommande veckor:

v. 4
Måndag 23/1 7:30-8:30 - jobbar på distans
Tisdag 24/1 8:00-16:00
Onsdag 25/1 7:30-8:30 - jobbar på distans
Torsdag 26/1 8:00-16:00 - jobbar på distans
Lördag 28/1 9:30-15:00 - Ny tid!

OBS! Tiderna är preliminära och kan ändras.

Alpint
Nu startar vi äntligen upp vår Alpina träningsgrupp för barn födda 2014-2016
2023-02-01, Alpint

Plats: Bubergets skidanläggning

Tid: Söndagar kl. 10:15-11:45, med start söndag 5 februari.

Samling: Kl 10:15 utanför skiduthyrningen/klubbstugan, ombytta och klara för att börja dagens träning.

Förkunskaper: När ditt barn börjar denna träningsgrupp behöver barnet kunna åka familjebacken, bygellift och knapplift själv. Allteftersom veckorna går och barnen blir ”varma i kläderna” kommer träning att ske i alla nedfarter på Buberget.

Veckans VIF-ledare: Mikael Karlsson
2023-01-30 11:50

Vad är din uppgift i föreningen?
Ledare och sektionsledare i karatesektionen.

Hur kommer det sig att du valt att engagera dig i Vindelns IF?

I en förening är man starka tillsammans. Jag vill föra föreningen framåt och engagera ungdomarna i sportens värld.

Hur länge har du varit engagerad i föreningen?

Mer än 10 år.

Längdskidor
Nu startar vi skidskola och träningsgrupp
2023-01-25 12:53, Längdskidor

Plats: Kläppaspåret

Tid: Skidskola och träningsgrupp onsdagar kl. 18:00-19:00. Start 1 februari 2023

Huvudledare: Elin (070 511 53 07) och Karl (070 228 70 80)

Anmälan: är obligatorisk och görs här!
(välj ”Nybörjargrupp” och därefter ”Skidskola och träningsgrupp”).

Veckans VIF-ledare: Jonny Granström
2023-01-16 12:30

Vad är din uppgift i föreningen?
-Ledare för pojkar födda 2009-2007 i både fotboll och innebandy, där min äldsta son spelar.
-1 av 3 sektionsledare i VIF innebandy.
-Spelar aktivt i VIF innebandys nystartade herrlag i div.2
-Engagerad pappa för mina två yngre grabbar födda 2010 och 2013.

Hur kommer det sig att du valt att engagera dig i Vindelns IF?

Jag har själv spelat fotboll och innebandy i hela mitt liv. Bor på orten och tycker idrotten är viktig för utveckling, gemenskap och rent socialt. Det blev därför naturligt att börja hjälpa till när mina söner växte upp.

Hur länge har du varit engagerad i föreningen?

Av och till snart 30 år som spelare i innebandyn och som ledare sedan ca. 2012.

Bli funktionär på Rally Sweden 2023
2023-01-10 08:00

Helgen den 9-12 februari 2023 återvänder ett av Sveriges största idrottsevenemang till regionen - Rally Sweden. 2022 års rally var mycket lyckat med fint väder och många besökare och nu hoppas vi följa upp det på samma sätt 2023.

Lördagen den 11/2 kör världseliten specialsträcka 10/13 Floda strax norr om Botsmark. Sträckan körs en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. Vindelns IF är engagerade som ansvariga för den publika delen, som omfattar parkeringar, entréer och kiosker.

Vi söker nu funktionärer som kan tänka sig att ställa upp och jobba för föreningen.
- Kanske är du Rallyintresserad och ser chansen att både stötta Vindelns IF och få vara nära händelsernas centrum
- Kanske är du aktiv i föreningen och vill stötta idrottsklubben ännu mer
- Kanske har du idrottande barnbarn eller vänner inom Vindelns IF och vill stötta klubben på detta vis

Som funktionär får du:
- Festivalpasset, som ger gratis inträde till samtliga sträckor
- Unik Rally Sweden funktionärsmössa

Vindelns IF får en ersättning från Rally Sweden per funktionär och denna intäkt kan du fördela ut på valfri sektion och därmed bidra till utvecklingen av verksamheten.

Arbetspasset sträcker sig från 6:00 till ca 17:00. Som funktionär är på du plats hela dagen. Åldersgränsen är 16 år. Föreningen bjuder på korv med bröd och kaffe under dagen.

Alla betalningar ute på sträckan sker kontant, då det förmodas att 4G-nätet inte kommer klara det höga trycket som väntas bli.

Anmäl ditt intresse för att vara funktionär redan idag genom att fylla i formuläret – först till kvarn gäller!

Har du frågor?

Kontakta Marcus Gunnarsson på kansliet