Flickor 15-16

Ny träningsgrupp startar 19/5
Torsdagen den 19/5 kl 18:00-19:00 startar fotbollsträning för flickor födda 2015-2016. Vi håller till på "Lia" (gräsplanen mittemot infarten till industriområdet). Meddtag skor, benskydd och vattenflaska!
Ledare är Ludvig Granqvist, Kalle Vannmoun och Daniel Tollefsen Altamirano.

Vid frågor kan ni vända er till Kristina Ivarsson på 0730-33 03 58 eller Ludvig Granqvist, 070-628 69 91.

F15-16 är en nybörjargrupp som inte spelar i serie. Därför har fotbollssektionen bestämt att ingen träningsavgift tas ut för säsongen 2022. Däremot måste alla som deltar vara medlemmar, bland annat för att försäkring ska gälla.

Klicka här och anmäl ditt barn till träningsgruppen för flickor födda 2015-2016. OBS! Du måste logga in för att kunna slutföra anmälan.

I förekommande fall kan ditt barn redan vara inlagd i gruppen.

Gör såhär: Klicka på Klicka här-länken som tar dig vidare till föreningens bokningssida. Klicka på gruppen Flickor 15-16 Fotboll. Logga in med din mailadress och knappa in den femsiffriga kod som du får skickad till dig. Välj +Lägg till ny deltagare, fyll i uppgifterna som efterfrågas och klicka på SPARA DELTAGARE. Välj RESERVERA EN PLATS, klicka på BOKA och avsluta genom att klicka på ANMÄL. Du får därefter ett bekräftelsemail.

Nyheter från sektionen