Välkommen till längdsektionens hemsida!

Du har nu surfat in på Vindelns IF Längdskidors hemsida. Här finns information om sektionens verksamhet.

Spårpatrullen har grundpackat Kläppaspåret
2021-10-27 22:21

Vindelns IFs spårpatrull är på hugget och i fredags grundpackades Kläppaspåret och redan i lördags hade de första skidentusiasterna varit ute och åkt.

Inbjudan till VIFs skidskola 2020
2020-01-07 19:46
Välkommen att anmäla ditt barn till Vindelns IFs skidskola 2020! Anmälan är obligatorisk och görs via anmälningslänken.
Längdsektionen vinnare i "Laget före jaget"
2018-05-09 10:48

Vindelns IFs Längdsektion är en av vinnarna i Svenska Skidförbundets tävling "Laget före jaget".

I höstas inledde sektionen ett träningssamarbete med Malå IF Skidor och Föreningen Norsjö Skidor för att ge våra skidungdomar möjlighet att träna tillsammans med jämnåriga som hunnit lika långt i sin skidutveckling. Hittills har vi genomfört ett uppskattat dagläger tillsammans och nu har alltså längdsektionen vunnit gästnätter för en gemensam lägervistelse på Ansia i Lycksele i slutet av september.

Mer information finns på Svenska Skidförbundets hemsida: http://www.skidor.com/Grenar/langdakning/barnungdom/Nyheter/vinnarnautsedda2/

Vindelns IF säljer grillkol
2018-04-30 10:45
Gör som Vindelkol och stötta barn- och ungdomsverksamheten i Vindelns IFs längdsektion!
Vecka 18-20 kommer Vindelns IFs längdsektion att knacka dörr och sälja grillkol från Vindelkol. En 90 liters säck kostar 250 kronor och förtjänsten går oavkortat till längdsektionens barn- och ungdomsverksamhet. Köp grillkol och stötta vår verksamhet! Vi levererar till din dörr.

Om du vill köpa grillkol av oss men inte är hemma när vi kommer förbi så går det bra att skicka ett SMS till Urban (070-698 60 90) eller Lars-Åke (070-6770605) så levererar vi grillkolen.
Inbjudan till Vårloppet 2018
2018-04-09 14:58
Vilken fantastisk skidvinter vi har! Snön ligger meterdjup och än har vi många fina skiddagar att se fram emot. Nu när kvällarna blir allt ljusare är det dags för Vindelns IF Längdskidors traditionella vårlopp. Nytt för i år är att Vårloppet innehåller skicross-inslag och genomförs i två delar där deltagarna själva bestämmer om de vill åka klassisk eller fristil (skejt).