Vill du också engagera dig inom Vindelns IF?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vindelns IF
Innebandy

Träningsavgiften 2020/2022
2021-05-11 09:52

Tyvärr blev den senaste säsongen inte alls som vi hade tänkt och hoppats på. Coronarestriktionerna slog hårt mot innebandyn med inställda serier och pausade träningar som följd. Vi har fått en del frågor om den träningsavgift som ändå betalats in och om det kunde bli aktuellt med återbetalning av den.

 

Många fasta kostnader som täcks av träningsavgiften, såsom exempelvis serieavgifter och licenser, har föreningen trots allt haft och Svenska innebandyförbundet(licenser) och Västerbottens innebandyförbund(serieavgifter) kommer inte betala tillbaka något av detta till föreningen. Däremot har Västerbottens innebandyförbund meddelat att de kommer ge en rabatt på serieavgifterna kommande säsong.

 

Allt detta sammantaget har gjort att innebandysektionen beslutat att inte betala tillbaka något av träningsavgiften för säsongen 2020/2021, men att vi stället rabatterar träningsavgiften för nästa säsong, säsongen 2021/2022.


Vindelns IF:s Innebandysektion

 
SPONSORER