Pojkar 15-16

Välkommen till P15-16 Fotboll

Vi tränar söndagar kl 17:00-18:00. Träningen börjar om igen söndagen den 1 augusti. Därefter flyttar vi till måndagar kl 17:30-18:30, med start måndagen den 9 augusti.

Ledare:

Simon Norgren, 070-244 18 47

Rickard Hermansson, 070-347 22 70

Klicka här och anmäl ditt barn till träningsgruppen för pojkar födda 2015-2016. OBS! Du måste logga in för att kunna slutföra anmälan.

I förekommande fall kan ditt barn redan vara inlagd i gruppen.

Gör såhär: Klicka på Klicka här-länken som tar dig vidare till föreningens bokningssida. Klicka på gruppen Pojkar 15-16 Fotboll. Logga in med din mailadress och knappa in den femsiffriga kod som du får skickad till dig. Välj +Lägg till ny deltagare, fyll i uppgifterna som efterfrågas och klicka på SPARA DELTAGARE. Välj RESERVERA EN PLATS, klicka på BOKA och avsluta genom att klicka på ANMÄL. Du får därefter ett bekräftelsemail.

Nyheter från sektionen