Välkommen till vår nya hemsida!
På denna sida kommer information om vår alpina verksamhet att läggas ut. Håll utkik efter information om den skidskola som vi startar under tidig vår.

Slalomträning för barn födda 2014-2016
2021-02-09 10:26

Vindelns IF Alpina kommer att starta upp en ny träningsgrupp för barn födda mellan 2014-2016. Träningarna kommer att ske lördagar mellan 10.30-11.45.

Vi kommer att göra allt från lekar, övningar till att åka bana.

Krav är att man kan åka barnbacken och även kan åka i barnliften själv. Denna grupp kommer sedan att träna i alla nedfarter men det kommer ske succesivt under säsongen.

För att delta krävs liftkort samt medlemskap i Vindelns IF och därtill kommer även en träningsavgift.

Vi kommer att begränsa antalet till 8st i denna träningsgrupp, så det är först till kvarn för att få en plats i träningsgruppen.

Första träningstillfälle kommer att bli 13 feb och fortsätter sedan till början av april (ingen träning 27 mars).

Anmälan behöver göras till telefonr: 070-3472270.

//Tränarna Rickard och Nicklas

Dags att prova ut klubbvärmejacka
2016-12-13 10:19

Vindelns IFs vinteridrottande barn och ungdomar får, istället för den klubboverall som sommar- och inomhusidrottare redan fått ut, en klubbvärmejacka. Jackan finansieras huvudsakligen av försäljningsuppdraget med toa- och hushållspapper och överskjutande kostnad står respektive sektion för.
Föreningen/sektionen bekostar klubbvärmejacka för aktiva skidbarn och -ungdomar samt ledare som:
1. är medlemmar i Vindelns IF idag
2. inte har tagit ut någon klubboverall under 2016
3. kommer att fortsätta träna med sektionen under skidsäsongen 2016/2017

För övriga intresserade finns möjlighet att köpa klubbjackan till självkostnadspris, cirka 1000 kr.

Utprovning av jackorna sker på FC vid två tillfällen den här veckan: onsdag 14:e december kl 18-20 samt fredag 16:e december kl 10-12.
Välkomna - Klubbmästerskap på Buberget
2016-04-08 10:24
Välkomna till årets klubbmästerskap som går av stapeln lördag 9 april med start klockan 09.00.

Sedvanlig prisutdelning och gott fika efteråt.

Välkomna!

Kustracet på Buberget
2016-03-09 21:47

Storslalom 20 mars

Välkomna till en deltävling i Kustracet.

Vi är glada att få arrangera en storslalom på Buberget i Vindeln 20 mars.

Detta är en instegstävling för barn och ungdomar som inte tävlat så mycket tidigare i de yngre klasserna. Arrangemanget är anpassat så att nya föräldrar och barn lätt ska förstå och lära sig hur ett tävlingsarrangemang fungerar.

Ytterligare arrangörer i Kustracet är Lycksele IF, UHSK, AK Vännäs och Bygdsiljums IF.