Klubbshopen - ett smidigt sätt att beställa klubbkläder och träningsutrustning
Joel Lindfors, Kaffe Skog och Rök, Mats-Göran Granberg, Vindelns IF och Fredrik Lygnegård, Craft vid tillfället när avtalet skrevs på.

Vindelns IF träffade under hösten 2020 ett avtal med Craft och Friluftsbutiken Kaffe Skog och Rök som innebär att du på ett smidigt sätt kan köpa föreningskläder med bra kvalité till ett bra pris.

Beställ via Klubbshopen – betala – hämta ut i butik

Så här gör du för att registrera dig:

1. Klicka dig till vår Klubbshop
  2. Gå till Skapa konto
  3. Fyll i dina uppgifter (hitta på ett användarnamn)
  4. Fyll i din Butikskod: 9J65WNS7
  5. Klicka på Registrera
  6. Fyll i din föreningskod: QJZRQ

Sedan är det bara att klicka på föreningsloggan och börja handla!
Du behöver ha fyllt 18 år för att få handla.

När du lagt din beställning tar butiken hem produkterna och trycker/broderar logga och eventuella initialer/namn enligt beskrivningen i Klubbshopen. Detta innebär att det från beställningstillfället tar max 20 dagar innan den är klar att hämta ut i butiken. Om du vill prova ut rätt storlek har butiken provstegar av flertalet produkter. Vilka dessa är framgår i Klubbshopen.

Klubbshopen kan du välja mellan att betala med kort, mot faktura eller delbetala. Betalningen reserveras på ert konto, men ni betalar inte förrän era produkter är klara och finns att hämta ut i butiken. Visa upp det mail ni får i kassan för att hämta ut er beställning efter den leveranstid som uppges i shopen. OBS! Beställningen är en angelägenhet mellan dig och butiken. Frågor om den riktas direkt till butiken.

Har du frågor angående Klubbshopen, produkter och beställningar:

Friluftsbutiken Kaffe Skog och Rök
Joel Lindfors