Flickor 05-07

Information!
2020-05-13 20:17
Hej!
Västerbottens fotbollsförbund har som ni kanske vet tagit beslut att samtliga matcher ska spelas utan publik. Bara de personer som är nödvändiga för att genomföra matchen får finnas på plats.
Vi tycker att vi borde klara det med sunt förnuft, vill man se sitt barn spela så kommer vi självklart inte att hindra er. Dock vill vi be er att sprida ut er runt planen och tänka på den sociala distansen.
På torsdagar kl 18,00 på Älvbrinken finns det en jätte bra möjlighet för de tjejer som vill träna lite extra kondition (det behövs)
Liza Wikström håller i en utomhusträning som vi verkligen rekommenderar, be tjejerna att prata ihop sig så kan dom följas dit.
// Ledarna

Omklädningsrum
2019-04-12 19:20
Hej!
Jag har idag efter ett samtal med ordförande i VIF tagit beslut på att inga av fotbollslagen får använda omklädningsrummen på FC, pga att en hyra på 100:- per timme kommer att tas ut för hyra av omklädningsrum. För fotbollssektionen kommer det att göra en ökad kostnad på ca 15000 per säsong bara för träningar, sen tillkommer det för matcher. Ifjol ingick omklädningsrum när man hyrde plan, men så är det inte nu. Jag tar inte ansvar för att pengar som vi alla bidrar med ska gå till några dumheter, därav beslutet. Jag tycker det är beklagigt att det blivit som det har blivit men känner att jag inte har något val, detta beslut gäller samtliga fotbollslag inom VIF

Vi ledare  tycker att det är viktigt att ha en gemensam samlingsplats både före och efter träning, för att få en gemensam start och avslut.

Hoppas verkligen att ni har synpunkter på detta, och har ni det så slå mig en signal.

Mvh Magnus Sigvardsson
Sektionsansvarig VIF Fotboll

Lappland Soccer Cup 29/6 - 1/7 2018
2018-06-20 22:10
Hej,
Nu finns information om Lyckselecupen under "Dokument" som en pdf med namnet Lappland Soccer Cup 2018.

Mvh Ledarna
Lappland Soccer Cup 29/6 - 1/7 2018
2018-06-04 22:01
Hej,
Nu finns matchschemat för Lyckselecupen under "Dokument" med namnet Lappland Soccer Cup 2018.

Mvh Ledarna
2018-05-15 13:45

Nu finns en fikalista för våren under dokument!!

// Magnus

Beställa overaller och träningskit.
2016-05-12 19:03
I veckan har vi haft utdelning av de klubboveraller och träningskit som provades ut i mitten av mars. Fotbollssäsongen har just startat och nya spelare har tillkommit. Om man är ny eller missade att beställa förra gången, finns nu chansen att göra en beställning.

Under nästa vecka, 16-20 maj, dock ej onsdag, finns möjligheten att under dagtid prova ut träningsoverall, matchställ och träningskit på FC. Generella tider är 8:00–16:00(lunch 12:00–13:00), men dessa kan variera. Kontakta Marcus, 070-33 202 55, för exakta tider.

Nyheter från sektionen